خدمات استخراج مقاله از پایان نامه

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه

نحوه نوشتن پیشگفتار پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه

تدوین یک مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد، استخراج مقاله از پایان نامه ارشد یا تهیه مقاله از پایان نامه ارشد یا تهیه مقالات از پایان نامه ارشد یا رساله دکتری بسیار برای دانشجویان و پژوهشگران با اهمیت است و یکی از معیارهای مهم برای ارزیابی پایان نامه های دانشجویان توسط اساتید در جلسه دفاعیه، نمره پایان نامه، دو نمره پایان نامه، و یا تسویه حساب دانشگاه ها به شمار می روند و دانشجو باید بتواند مقاله یا مقاله هایی از پایان نامه خود استخراج کند و آنها را در قالب مقاله در مجلات معتبر ISI thomson تامسون با نمایه WOS و JCR, اسکوپوس scopus, پابمد pubmed، علمی و پژوهشی داخلی و یا کنفرانس و یا همایش های داخلی و بین المللی پذیرش اکسپت Accept گرفته و به چاپ برساند.

 

بسیاری از دانشگاه ها بخشی از نمره پایان نامه را به استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و پذیرش و چاپ مقاله از پایان نامه در مجلات ISI، ISC ، اسکوپوس Scopus و پابمد Pubmed و مدلاین medline و حتی مقالات علمی و پژوهشی داخلی و یا ارائه در کنفرانس های علمی اختصاص داده اند و همچنین جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری، اپلای (Apply) دانشگاه های خارج از کشور اولین سوالی که در مصاحبه دکتری یا بررسی پرونده های مصاحبه دکتری مطرح می شود این است که از متقاضی از پایان نامه خود مقاله ای استخراج کرده است یا خیر و اگر استخراج مقاله از پایان نامه انجام شده است، چندتا مقاله از پایان نامه استخراج شده است.

 

 این خدمت (استخراج مقاله از پایان نامه، استخراج مقاله از پایان نامه ارشد-استخراج مقاله از پایان نامه و دکتری-استخراج مقاله از رساله دکتری، استخراج مقاله از تز دکترا-استخراج مقاله از پایان نامه برای مصاحبه دکتری-استخراج مقاله از طرح پژوهشی-استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد) را به صورت ویژه برای افرادی که پایان نامه، رساله، طرح پژوهشی خود را به اتمام رسانده و علاقه مند به استخراج مقاله از پایان نامه خود و چاپ آن در مجلات و ژورنال های معتبر یا ارائه در کنفرانس های ملی و بین المللی (استخراج مقاله از پایان نامه ارشد برای همایش های ملی و بین المللی معتبر و نمایه شده در ISC) می باشند، ارائه می کند. در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد می توان از پایان نامه حداقل دو مقاله (دو مقاله از پایان نامه) استخراج نمود و در مقاطع تحصیلی دکتری عموما می توان مقالات بیشتری از پایان نامه استخراج نمود.

 

مطالب پیشنهادی :
استخراج مقاله از پایان نامه

مراحل استخراج مقاله از پایان نامه (فرمت استخراج مقاله از پایان نامه، استخراج و چاپ مقاله ISI، مقاله پایان نامه کارشناسی ارشد، استخراج مقاله ISI) به صورت زیر است:

 

نوشتن عنوان مقاله در پایان نامه مستخرج از پایان نامه ارشد و رساله دکتری
نوشتن چکیده مقاله مستخرج از پایان نامه
تعریف کلمات کلیدی (کلید واژه ها) در استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و استخراج مقاله از رساله دکتری
نوشتن مقدمه مقاله در استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و استخراج مقاله از رساله دکتری
نگارش و تدوین پیشینه تحقیق (مرور ادبیات) در استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و مقاله از رساله دکتری
پیشینه پژوهشی مقاله (مرور پیشینه پژوهش) و بیان نوآوری و شکاف های تحقیق در استخراج مقاله از رساله دکتری و مقاله مستخرج از پایان نامه ارشد
نحوه نوشتن فرضیه ها یا سوالات پژوهش در مقاله مستخرج از پایان نامه ارشد و مقاله از رساله دکترا
نحوه نوشتن مدل مفهومی در استخراج مقاله از پایان نامه
روش شناسی تحقیق، تحلیل داده ها در استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و مقاله مستخرج از رساله دکتری
نحوه نگارش بیان نتایج تحقیق (یافته های پژوهش) در استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و مقاله از رساله دکترا
بحث و نتیجه گیری در استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و استخراج مقاله از پایان نامه دکترا

 

نحوه استخراج مقاله از پایان نامه (چگونگی استخراج مقاله از پایان نامه) بصورت زیر است:

 

1. مقاله استخراجی دارای ساختاری مشابه پایان نامه است و در این مقاله دانشجو باید بتواند پایان نامه خود را طبق اصول مقاله نویسی در حداکثر 10 تا 15 صفحه خلاصه نماید
2. عنوان مقالات استخراجی نباید یکسان بوده و همچنین با مقالات پیشین تفاوت داشته باشد. با یک جستجوی ساده به فارسی و انگلیسی در گوگل یا گوگل اسکولار (Google Scholar) می توانید از این مورد مطمئن شوید.
3. موضوع مقالات باید بگونه ای طراحی شود که بروز بوده تا شانس پذیرش مقاله در مجلات ISI، مجلات ISC، مجلات اسکوپوس Scopus و یا پابمد pubmed و مدلاین medline (مخصوص دانشجویان و اساتید پزشکی) بالا رود.
4. چکیده پایان نامه بایستی شامل موضوع تحقیق، هدف تحقیق، مراحل انجام کار، نوآوری های مدنظر، نتایج کلیدی مقاله در حدود 100 تا 200 کلمه نوشته شود
5. به نقل و قول از مقاله های دیگر توجه نکنید و به مقالات اصلی جهت ارجاع دهی مراجعه نمایید. برای این کار می توانید از نرم افرار zotero، Endnote و یا سایت https://scholar.google.com/ استفاده نمایید.
6. دانشجویان می توانند قبل از تدوین مقاله مستخرج از پایان نامه با شیوه های نگارش مقالات فارسی از نمونه های مشابه در حیطه تخصصی خود به پایگاه مقالات جهاد دانشگاهی www.sid.ir و یا مجلات الزویر، تیلور، اشپرینگر و … مراجعه نمایند و مقاله خود را در قالب ساختار مورد نظر نگارش نمایند.
7. انتخاب مجله مورد نظر بر اساس اصول انتخاب مجله و سطح بندی مقاله استخراج شده
8. از آنجایی که فرآیند داوری مقالات در مجلات داخلی و یا خارجی در پایگاه های الزویر، اشپرینگر، و …طولانی بوده بهتر است دانشجو با توجه به زمان خود مجله را انتخاب نمایند
9. در مواردی که دانشجو وقت آنچنانی برای پذیرش مقاله خود نداشته باشد، مجلاتی که با اخذ هزینه فرآیند داوری را تسریع می بخشند، می بایست مجله انتخاب شده جزو مجلات معتبر بودهو در لیست سیاه وزارت علوم و دانشگاه آزاد قرار نداشته و همچنین جعلی نباشد
10. از آنجایی که چاپ مقاله در همایش یا کنفرانس های ملی و بین المللی یکی از شیوه های آسان پذیرش و چاپ مقاله است دانشجویان می توانند با مراجعه با سایت های معتبر معرفی کنفرانس ها مراجعه نمایند.

پست های مرتبط

افزودن یک دیدگاه

error: تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325 می باشد.